Kontakt

Frackguiden hjälper dig att hitta den frack, smoking och kostym du söker. Vi har skapat denna guide för dig som vill veta mer om frack och tillbehör till herrkläder. Här finns information om var du hyr din frack i din stad och hur du knyter en slips eller viker en näsduk. Ja detta är bara en del av det vi delar med oss till herrar som behöver hjälp i sitt sökander efter herrkläder och accessoarer.

Vi gör allt för att länka till seriösa sidor och undvika oseriös information men vi vill uttryckligen betona, att vi på intet sätt har inflytande på innehållet i de anslutna sidorna. Därför tar vi inget ansvar för innehåll på dessa sidor och tillägnar oss inte detta innehåll. Denna förklaring gäller för alla länkar och för innehållet i de sidor, som är kopplade till våra länkar. Vi hoppas att du hittar det du söker.

Varje år delar vi också ut en utmärkelse som vi kallar "Årets fluga" . Priset går till en sida på internet som vi tycker har utmärkt sig speciellt mycket för året. 2016 gick priset till Studenternas.nu som hjälper studenter att hitta i djungeln av alla studentprodukter och ger dem tips & råd inför sin student.Vi söker alltid samarbetspartners så driver du en blogg eller webbsida inom vårt område så hör av dig. Är du företagare och vill annonsera på vår webbsida så hänvisar vi till vår sida om annonsering. Jag vill passa på att tacka dig för att du tittat in till oss och hoppas att du får en fortsatt trevlig dag precis som jag skall ha.

 Vår mail adress är:


Med vänliga hälsningar
 
Conny Nilsson
Frackguiden