Uppsala

Facebook Twitter Google+ WhatsApp Kik

Frack Uppsala

Hyra frack i Uppsala? Här har vi herrbutikerna som har frackuthyrning i Uppsala eller försäljning av frack. Det finns många butiker som har bra herrkläder men inte alla har uthyrning av frack eller smoking. Det kan vara så att några av butikerna endast säljer frackar men det ser ni på deras webbsida.


Hyra smoking Uppsala

Uthyrning av smoking hittar ni många gånger i samma butik där de hyr ut frack. Om ni skall hyra smoking i Uppsala till nyår så rekommenderar vi er att ringa till butikerna och höra med dem om de hyr ut smoking. Det framkommer kanske inte på deras webbsida men de hyr ut smoking ändå. Skall ni köpa en smoking i Uppsala så går det säkert bra i många herrbutiker som vi förespråkar. Annars kan ni även titta in på vår sida om smoking. Där kan ni köpa er smoking online.

Hyra kostym Uppsala

Hyra kostym är inte väldigt vanligt men ni kan alltid slå en signal eller skicka ett mail till butikerna som vi rekommenderar i Uppsala. Hyra kläder allmänt går i vågor och ni får höra med herrbutikerna om de erbjuder det ni söker. Ni hittar kontaktuppgifterna på deras webbsidor. Vill ni köpa en kostym så hänvisar vi till vår sida om kostymer.

ANNONS

Studenternas logga en studentguide till studenten


Hyra festkläder Uppsala

Hyra festkläder till den kommande festen är ibland aktuellt. Speciellt om man inte använder festkläder så många gånger på året. Maila eller ring butikerna vi rekommenderar för att kolla med dem vad de erbjuder för festkläder eller högtidsdräkter.

Bröllop i Uppsala

Titta in herrbutikernas webbsida för att hämta information om kostymer eller frackar innan ett besök. Ibland kan ni se priser innan och kan då bygga er en prisbild före besöket. Låt personalen hjälpa er med vilken storlek ni skall ha. Många har hela livet använt fel storlek på sina kläder. Personalen är oftast riktigt duktiga och kan bara genom att titta på er säga vilken storlek ni har. I herrbutikerna hittar ni även andra klädesplagg som kravatt, frockcoat, kostym, väst och skjorta också. Hoppas ni hittar det ni söker och att er festdag blir underbar.

Hyra frack Uppsala

Bröllopsgården (Vittinge)

HeFA Brud & Fest

Ingers Bröllop & Festkläder (Norrtälje)

Mäster Arnes

Studentfracken

Joumana Design


Här hittar du var du kan hyra frack i Uppsalafoto:David Castor