Hyra frack


Hyra smoking eller frack till festen? Om ni skall hyra frack eller smoking så har ni kommit helt rätt. Vi har samlat butiker ute i landet som hyr ut frack, smoking eller säljer frack och smoking. Oftast säljer herrbutikerna andra festplagg också som behövs vid högtidliga tillfällen. Så du ska nog hitta vad du söker.

De kan hjälpa er t ex när ni letar efter kläder till studenten, nyår eller bröllop. I butikerna kan ni ofta som vi sagt tidigare kunna hyra eller köpa frack och smoking men även jaquette eller frockcoat. Ni hittar det som behöves som brudgum, student eller som bara en snyggt klädd man helt enkelt. Glöm inte bort att titta efter lackskor. Det finns kanske inte i butikerna nedan så tänk på det. Skall ni hyra en frack/smoking så fråga butikspersonalen om de säljer en hyrförsäkring på fracken eller smokingen. Bra att ha om ni skadar fracken och butiken kräver skadestånd. Behöver ni köpa en smoking kan ni även göra det via vår sida om Smoking.

Hyra frack

Olycka på fracken

Om olyckan är framme och ni inte har en hyrförsäkring på fracken, vad gör man då? Vad är en rimlig kostnad för att kemtvätta en frack? Det beror lite på  material och vilken sort av av frack ni har men en summa mellan 400 - 600 kronor är rimligt. Här finns herrmode via butiker som säljer frack, kostym, skjorta till frack, näsduk, fluga och kravatt. 
Du kan ta dina kroppsmått hemma för att kolla vilken storlek du har.