Begagnad frack

Begagnad frack, frockcoat eller smoking? Här kan du hitta webbplatser som erbjuder dig något av detta. Oftast så är dom bara använda en gång eller ett par gånger eftersom det är ett plagg som inte används så ofta. Alltså är dom som nya och du kan göra ett riktigt klipp. Till en bal eller ett bröllop så kanske man behöver pengarna till något annat och då kan det vara ett bra alternativ att köpa en begagnad frack eller frockcoat. Många studenter letar frack eftersom det ofta används till studentfester. För studenter tipsar vi om Studenternas. Om du köper en begagnad frack så glöm inte bort att du behöver lackskor till fracken.

Här hittar du begagnad frack

Du kan även se var du kan hitta en begagnad smoking eller kostym om du letar efter det. Var noga med att syna fracken efter skador. Särskilt sidenslagen brukar kunna vara utsatta för slitage. Om du köper en begagnad frack så kanske du vill kemtvätta den innan du använder den. Vad är då priset för att kemtvätta fracken? 
Det beror lite på  material och vilken sort av av frack du har men en summa mellan 400 - 600 kronor är rimligt. Tänk på det också innan du lägger pengar på en begagnad frack. Blocket har begagnade frackar men tillåter ingen länkning så titta in där själv.

Begagnad frackBegagnad frack Lund

Klädkammaren