Annonsera

Annonsera på FrackguidenMed en annons på Frackguiden når du några av de manliga studenter som handlar och hyr kläder för 269 miljoner årligen. Då nämner vi inte Bröllopen.
Annonsera på Frackguiden


Vad är Frackguiden för webbsida?

Frackguiden är en guide som visar dig vägen till var du kan hyra din frack eller smoking i din stad. Här finns tips på var herrarna kan köpa sina slipsar, flugor, eller näsdukar och andra accessoarer. Framförallt ger vi en guidning hur etiketten är och vad skall du bära om en inbjudan har speciella krav. Vi hjälper mannen att stryka byxor rätt men även skjortor. En herrbutik online med alla tips du behöver skulle man kunna säga.


Vem besöker sidan

Besökare på Frackguiden är de män som undrar var man kan hyra en frack eller smoking i sin stad eller var man kan köpa plaggen online. Många av dom hamnar på vår sida också för att dom undrar hur man knyter en slips, fluga eller kravatt. Manliga Studenter är ett sådant exempel och det inhandlas eller hyrs studentkläder, balkläder och accessoarer för 6400 kronor per person  i genomsnitt varje år enligt Svensk HandelAlltså 269 miljoner kronor på ett år. Bröllopsbranschen omsätter 4 miljarder årligen och mycket av det läggs på Brudgumens kläder. En hel del av de som söker information passerar Frackguiden.

Vem driver Frackguiden?

Vi som driver Frackguiden startade redan 2009 och driver webbsidan som ett privat projekt. Vårt ansikte utåt heter Conny Nilsson och är er kontakt vid annonsförfrågan.


Vilka format tar ni emot?

Vi stödjer annonser i bildformaten JPG, GIF, PNG men även HTML kod. Tyvärr kan vi inte ta emot flash och javascript i dagsläget. Till er annons kan vi lägga in en länk till er startsida eller valfri webbsida. Även till den textbaserade annonseringen lägger vi länkar.


Var kan man annonsera och vad kostar det?

Alla annonspriser gäller för en månad och moms tillkommer INTE. Vi har A-skatt.

Vi deklarerar inkomst av hobby (A-skatt gäller vid fakturering från privatperson till företag) alltså kan ni inte dra av för momsen på annonsen. Som företag har ni ingen ingående moms ni kan dra av utan ni får bokföra hela summan för annonsen som en kostnad. Vill ni annonsera 1, 3, 6 eller 12 månader så går det bra. Fakturan betalas i förskott. Betalningsvillkor är 10 dagar netto. Priserna gäller tillsvidare.


Årsannonsering

Vi bjuder på 2 kalendermånader vid val av 12 månaders annonsering. Detta erbjudande gäller tillsvidare och förändringar kan komma att göras för 12-månaders abonnemang.

  Placering i topp

  Annonsstorlek 900x150 eller 980x120 pixlar
  Annonsen placeras högst upp på en önskad specifik sida.
  Pris: 1000kr/månad (första sidan 2000kr/månad)

  Placering i mellan textstycken

  Annonsstorlek 728x90 pixlar
  Annonsen placeras då mellan olika specifika textavsnitt på en önskad specifik sida.
  Pris: 750kr/månad (första sidan 1500kr/månad)

  Placering i mellan textstycken

  Annonsstorlek 300x250
  Annonsen placeras då mellan olika specifika textavsnitt på en önskad specifik sida.
  Pris: 750kr/månad (första sidan 1500kr/månad)

  Placering i mellan textstycken

  Annonsstorlek 468x60
  Annonsen placeras då mellan olika specifika textavsnitt på en önskad specifik sida.
  Pris: 500kr/månad (första sidan 1000kr/månad)

  Placering under rubriker med länkar

  (minst 12 månaders annonsering)
  Textlänk under valfri rubrik.
  Länken placeras då specifikt under önskad rubrik på en önskad specifik sida.
  Länkplats 1: Pris:1000kr/månad
  Länkplats 2 :Pris:750kr/månad
  Länkplats 3 och neråt Pris:500kr/månad


Kontakt och annonsmaterial

För mer detaljerad information och våra villkor runt annonseringen kontakta Conny Nilsson på supportavdelningen@live.se Hit skickar ni även annonsmaterial.